Silence pagina VG Frikken 1320x743

Maak kennis met Silence!

Het elektrische mobiliteitsconcept van nu!

Wilt u de eerste stap maken naar elektrisch rijden of zoekt u een hip stadsautootje of een stoere scooter?

Vakgarage Frikkee heeft nu een duurzame mobiliteitsoplossing.

Silence biedt een breed pakket aan elektrische voertuigen die ideaal zijn om je te verplaatsen rondom de stad en op de provinciale weg. Met Silence heeft u een ruime keuze in moderne citycars en stoere scooters, allen voorzien van een innovatief laadsysteem en in Europa gefabriceerd.

De Silence Citycar

De elektrische citycar (45 km/u en 90 km/u) is het vervoersmiddel van nu. Met haar hippe design en uitstekend comfort is deze nanocar het ideale voertuig waarin u gezien wilt worden. Met een bereik tot maximaal 149 kilometer, een uitneembare batterij én een ruime bagageruimte geniet u altijd van een uitstekend gebruiksgemak.

De Silence S04 is er in de 45 km/u (brommer rijbewijs) en de 90 km/u uitvoering (auto-rijbewijs). 100% elektrisch en overal oplaadbaar zonder laadpaal. Met een uitwisselbare batterij laadt u gewoon thuis of op uw werk op in het stopcontact!

Voor optimaal gemak gebruikt u de app van Silence. Via uw smartphone heeft u zonder sleutel toegang tot de auto, zet u de verwarming of airco aan en deelt u hem makkelijk met vrienden, familie of je collega’s. Via bluetooth kunt u handsfree bellen en muziek luisteren.

De Silence scooter

Net als bij de hippe citycars is er ook een ruime keuze in verschillende soorten scooters.

Of u nu kiest voor een elektrische scooter met een maximale snelheid van 45 km of toch de motorscooter met een snelheid tot 100 km; de Silence scooter kenmerkt zich door  snel optrekken (geruisloos binnen 4 sec tot 45 km) een bereik van 147 km en een stoere, luxe uitstraling.

Gebruikt u de scooter voor uw bedrijf dan kan de bezorgscooter een handige oplossing zijn. Met deze scooter brengt u uw product op een elektrische, duurzame en schone manier naar uw klant en geniet u tegelijkertijd  van de voordelen zoals die voor alle scooters gelden.

Reclame maken met uw bezorgscooter ?

Dat kan! De bezorgscooter is zeer geschikt om te stylen met uw bedrijfsnaam of logo. Zo bent u niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Nieuwsgierig geworden en wilt u ervaren hoe het is om elektrisch te rijden met Silence?

Breng dan een bezoekje aan onze showroom of boek hier een proefrit bij Vakgarage Frikkee. Op onze occasions pagina kunt u vast zien welke Silence mobiles wij nu op voorraad hebben.

Tot snel!