VG frikkee_3D Uitlijnen_Content_1

3D uitlijnen

Een auto is, net als alle andere apparaten die gebruikt worden, onderhevig aan slijtage. Met een wiel de stoeprand raken, een steile verkeersdrempel met hoge snelheid nemen, een stevige kuil in de weg; het zijn voorbeelden van momenten waarop een auto uit balans kan raken. Soms merkt u dat na verloop van tijd aan het rijgedrag van de auto, die naar één kant begint te trekken. Soms ziet u het aan de banden die niet egaal beginnen te slijten maar aan één kant. Natuurlijk kunt u dan de banden laten vervangen, maar daarmee is het probleem niet opgelost.

Uw auto laten uitlijnen is de juiste oplossing. Wij maken daarvoor gebruik van 3D uitlijn apparatuur. Uitlijnen is het aanpassen van de hoek waarin de wielen staan. Met 3D uitlijnen zorgen wij ervoor dat de wielen precies worden afgesteld volgens de fabrieksspecificaties. Dit wordt gedaan met behulp van meerdere infraroodcamera’s, waarbij de wielstanden en eventuele afwijkingen zeer nauwkeurig worden geregistreerd. Vervolgens stellen we de wielophanging bij naar de voorschriften van de fabrikant.

3D uitlijnen zorgt ervoor dat uw banden niet te snel of aan één kant slijten, heeft een positieve invloed op het brandstofverbruik omdat de auto soepeler rijdt en minder rolweerstand heeft en zorgt bovendien voor veiliger rijgedrag omdat de auto niet naar één kant trekt.