VG frikkee_Bedrijfswagen onderhoud_Content_1

Bedrijfswagen onderhoud

Uw bedrijfswagen is als een volwaardige medewerker. Het maakt niet uit of het om een busje, transportwagen of bestelauto gaat. Hij brengt u van A naar B en terug, hij is het visitekaartje van uw bedrijf en u kunt er gereedschap, mensen of goederen mee vervoeren. Kortom, u vertrouwt op uw wagen en u zit niet te wachten op de stress van een onverwachte reparatie of, in het ergste geval, het moment dat de wagen u laat staan.

Daarom is goed onderhoud van uw bedrijfswagen van groot belang. Onderhoud bestaat onder meer uit een controle op gebreken, het vervangen van essentiƫle of door de fabriek voorgeschreven onderdelen en het vervangen of aanvullen van vloeistoffen. Goed onderhoud zorgt ervoor dat er niets kapotgaat dat voorkomen had kunnen worden en u niet voor hoge reparatiekosten staat of erger, onveilige situaties op de weg.

Laat u uw bedrijfswagen onderhouden dan verkleint u de kans op pech onderweg en op stilstand, vergroot u de betrouwbaarheid van uw bedrijfswagen en heeft u lagere onderhouds- en reparatiekosten.