Autoaccessoires en -onderdelen bij Vakgarage

Bent u op zoek naar autoaccessoires of auto-onderdelen? Vakgarage biedt een uitgebreid assortiment aan accessoires voor uw auto. Naast een aantal vrijetijdsproducten van Thule (dakkoffers en fietsendragers) hebben we een assortiment duurzame Xenon verlichting van MaxxPro. Deze lampen gaan langer mee dan conventionele verlichting, verbruiken minder stroom en leveren een grotere lichtopbrengst.
 

Trekhaken, automatten en achteruitrijcamera's

Of wat dacht u van zo’n handige achteruitrijcamera? Iedereen kan een betonnen paaltje over het hoofd zien, behalve mensen die een parkeerhulp in de auto hebben. Wist u dat een kwart van alle schadegevallen ontstaat tijdens het achteruitrijden of inparkeren? Bij Vakgarage hebben we een aantal parkeerhulp kits van Beep & Park. 

Verder kunt u uiteraard bij ons terecht voor diverse trekhaken, onder andere van het merk Brink, en hebben we Bosal achteruitrijcamera’s, parkeersensoren en automatten voor u.

TREKHAKEN

Een trekhaak aan uw auto kan heel handig zijn. Afhankelijk van de soort trekhaak en het gewicht van uw auto kunt u er van alles mee trekken en dragen. 

Vakgarage biedt een breed assortiment trekhaken!

Voor nagenoeg elk autotype is een trekhaak beschikbaar. Vind snel en eenvoudig de juiste trekhaak voor úw auto met de Brink trekhaak configurator. Op basis van uw kenteken krijgt u een helder overzicht van de beschikbare trekhaken voor uw auto.